fbpx

Alzira presenta la primera comunitat local d’energia 100% renovableÀudio 

Compartix la notícia

El projecte consisteix en la instal·lació de plaques solars a l’edifici de la Clau de les quals es podran beneficiar les famílies i empreses que se situen dins d’un radi de 500 metres al seu voltant. Amb la col·laboració de la cooperativa Sapiens Energia, la ciutadania i les empreses podran unir-se per a generar la seua pròpia energia verda i estalviar en la factura de la llum.

Per a prendre partit de la comunitat energètica, hauràs de fer-te soci o sòcia amb una aportació econòmica de 100 euros. A canvi, segons conten des de Sapiens, podràs beneficiar-te d’un preu just per la energia i a més, tindràs veu en les decisions que es preguen dins de la cooperativa. No hauràs de fer cap canvi en la instal·lació elèctrica i l’estalvi per a una família d’entre 2 i 3 membres podria oscil·lar entre els 220 i 360 euros.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, la directora de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, Julia Company i el cofundador i president de la cooperativa Sapiens Energia, Juan Sacri presentaran el projecte demà, dijous, 3 de desembre a les 19:30 de la vesprada a través del canal de youtube de Sapiens. Escoltem el cofundador i president de la Cooperativa, Juan Sacri, en El Dia per Davant:

      comunitat-electrica-local-2-desembre-de_md_61271316_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari