Alzira procedeix a la neteja del nucli urbà, la retirada de l’aigua i l’avaluació dels danys

Després del temporal de pluja, Alzira procedeix a la neteja del nucli urbà, la retirada de l’aigua als sòtans i plantes baixes i l’avaluació dels danys als negocis i botigues. Les zones més afectades per la eixida del barranc Fosc han sigut els barris de l’Alquenència, Nova Alzira i Venècia. A més a més, els col•legis Ausias March, Gloria Fuertes i Sagrada Família –on ha caigut un mur- i l’IES Rei En Jaume també han patit les conseqüències de la pluja però ja es treballa per a que els xiquetes i xiquetes reprenguen les classes dilluns amb total normalitat.

Des d’esta passada nit i amb el decreixement de les precipitacions, el nivell d’aigua dels barrancs s’han normalitzat i els accesos a la ciutat estan oberts. A més, des la passada matinada, s’ha començat la neteja de les zones més afectades. Anit, ja es va netejar l’avinguda Mestra Josefina Fernàndez, i hui han començat les tasques als carrers compresos entre Josefina Fernández i Cristóbal Monterde i la retirada de brutícia als barris més afectats en les zones de Venècia i les Basses.

Tot i això, des del consistori es recomana a la ciutadania que no es transite pels caminals del terme, on es troba la brigada agrícola amb les tasques d’adequació. A més, l’alcalde d’Alzira demana paciència i solidaritat amb els veïns i veïnes dels pobles dels voltants. L’escoltem en l’informatiu:

      informatiu-migdia-6-novembre-2020_md_59996077_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari