Alzira promociona el valencià amb la distribució de 360.000 sobes de sucre amb receptes de cuina

Prop de dos-cents bars, restaurants, casals i associacions començaran a rebre estos dies els sobrets de sucre de la campanya ‘Com més sucre més dolç’. Es tracta de la sisena campanya i enguany les receptes de cuina seran les protagonistes.

La regidoría de Cultura, a través del Serval, va presentar ahir al programa de El dia per davant dedicat a la llengua materna  la campanya de promoció del valencià ‘Com més sucre, més dolç’, que enguany pren com a motiu la gastronomia valenciana. Enguany són més de dos-centes entitats, incloent restaurants, bars, casals fallers, confraries i seus d’altres festes les que formaran part de la campanya.

En total es distribuirán 360.000 sobres de sucre, blanc i de canya, que incorporen un codi QR, que redirigix a una recepta de cuina valenciana. En concret s’han escollit huit receptes, quatre de salat (paella, arròs al forn, arròs a l’alzirenya i espardenyà) i quatre de dolç (reganyà, bunyols, arnadí i pastissets de moniato).

Amb esta iniciativa, el Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià, Serval, pretén promoure el valencià amb la inclusió de missatges en els paquetets de sucre. En esta edició, la campanya forma part del programa d’activitats ‘A mos redó’ que s’inicià amb els tallers de cuina amb sabor valencià i que ha continuat amb el repartiment d’enganxines amb modismes relacionats amb la gastronomia.

A més de l’obsequi, enguany se sortejaran samarretes amb un disseny relacionat amb la campanya entre tots els locals participants.

Deixa un comentari