Alzira promocionarà el turisme en FITUR del 19 al 23 de maig

Alzira participarà el pròxim mes de maig en Fitur, en la Fira de turisme que enguany a causa de la pandèmia té previst celebrar-se a Madrid entre el 19 i 23 de maig. Tot i que serà una fira on es presentaran els atractius turístics virtualment, l’Ajuntament participarà donant a conèixer la nostra ciutat per al turisme.

Alzira presentarà a Fitur dos propostes gastronòmiques, l’espardenyà i la reganyà a través de format audiovisual. Les gravacions s’han fet pel Patronat de Turisme de la Comunitat Valenciana, en l’Alqueria del Xúquer d’Alzira. En el cas de l’espardenya s’ha comptat amb la presència del cuiner Joan Clemente amb la col·laboració del restaurador alzireny Tomás Blay. Mentre que per als passos a seguir per a la confecció de la reganyà s’ha comptat amb l’ajuda i experiència del forner Francisco Bria.
A més també a Fitur es presentaran els dos audiovisuals que s’han enregistrat junt a la Mancomunitat de la Ribera Alta que són visites virtuals al Museu municipal Muma i al museu faller.
Isabel Aguilar, regidora de turisme.

La representació alzirenya formada per 4 persones estarà dos dies a Fitur, i a més de presentar este material, també realitzarà les diverses entrevistes i reunions amb els operadors turístics per a donar a conèixer l’oferta de la ciutat. El que no es podrà fer enguany en esta fira virtual, serà mostrar en directe la riquesa festiva de la ciutat tant per part de les Falles, la Setmana Santa o altres esdeveniments que marquen l’interés turístic de la ciutat.

Categories Turisme Etiquetes

Deixa un comentari