Alzira proposa crer una oficina tècnica per a assesorar empresses en la gestió de convocatòries a ajudes europees

L’Ajuntament d’Alzira proposarà la creació d’una oficina d’assesorament tècnic en projectes europeu a nivell municipal. Una iniciativa amb la qual es preten afavorir la gestió de les convocatòries a ajudes i projectes europeus que, arran de la pandèmia, en seran moltes al 2022. És una de les conclusions de la reunió que este matí l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha mantingut amb els membres de l’associació empresarial d’Alzira i la secretària autonómica Rebeca Torró.

Amb la creació d’esta oficina es preten asesorar en la gestió i previsió de les convocatòries a ajudes europees, en tant que moltes empresses no compten amb les eines per a sol.licitar-les o fer previsions. D’esta forma, Gómez planteja una major col.laboració entre administració local, Associació Empresarial i Federació de Municipis i Províncies de la Comunitat Valenciana en la gestió dels fons europeus.

Recordem que la Comissió Europea ha aprovat esta setmana la proposta de la Generalitat de destinar 463,4 milions d’euros, dels 1.254 que té assignats del programa React-UE a millorar l’accés al mercat de treball fomentant l’ocupació juvenil, el suport als treballadors per compte propi i als emprenedors, així com el suport a persones en situació de vulnerabilitat i la inversió en formació profesional.

Deixa un comentari