fbpx

Alzira Ràdio celebra el 25 aniversari amb una gala on line

Compartix la notícia

La Covid-19 ha impedit que Alzira Ràdio celebrem el nostre 25 aniversari com volíem, rodejats del públic alzireny que ens ha escoltat durant estos cinc lustres. Però com en tot en este període, també ens hem reinventat i anem a mostrar a la nostra audiència com és la ràdio per dins.

I per això, anem a reproduir un programa de ràdio però com manen els cànons actuals, mesclat amb format televisiu. A partir de les 7 podran vore el programa que presentaran Mari Carmen Cano i Jordi Verdú, un dels primers entrevistats en l’any 95, en què connectaran amb antics locutors i col•laboradors d’esta casa com Beatriz Tortosa, Rafa Moreno, Mari Carmen Aparisi o Santi Garés; la cap d’informatius, Elisa Moragón contarà algunes de les notícies més importants que han succeït en estos 25 anys i David Chordà parlarà dels esports. A més, comptarem amb les actuacions musicals de Lucas Ibáñez i Maria Carbonell, Limboteque, que faran una versió en bossanova de la sintonia d’Alzira Ràdio i el compositor alzireny Javier Quilis, qui mostrarà en viu com es compon música per a pel·lícules.

Tot magazine de ràdio té un concurs i nosaltres recuperarem el Diccionari Bàsic junt a altres preguntes que es faran a les Falleres Majors d’Alzira, Alba Carrió i Claudia Dolz; el president i vicepresidenta de la Societat Musical d’Alzira, Camilo Mascarell i Sonia Monteagudo i els representants de la UD Alzira, Xavi Ferri i Kiko Felguera.

Tot ho podran vore a través del facebook d’Alzira Ràdio, el canal Youtube de l’Ajuntament d’Alzira i escoltar-ho en el 107.9 de la freqüència modulada i www.alziraradio.com.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-1-juliol-2020_md_53061111_wp_1
Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari