Alzira Ràdio complix 24 anys

En l’emissora de ràdio pública d’Alzira estem de celebració. Hui complim 24 anys d’existència. El 20 de maig de 1995 l’alcalde Pedro Grande va cedir a l’exdirector de Radio Alzira Alfonso Rovira l’honor de tallar la cinta que obria les portes de la nova emissora.
Alzira Ràdio comença a fraguar-se en 1992 quan es va organitzar un taller de ràdio que acabà tenint com a conseqüència la creació de l’emissora. Des d’aleshores, Alzira Ràdio ha cobert els esdeveniments festius, culturals, esportius o polítics més importants de la nostra ciutat. Ha estat present en moments crítics com incendis o inundacions i conta el dia a dia de la capital riberenca en el magazín genèric, El dia per davant, els informatius o Àrea Esportiva, programes amb més de vint anys d’existència.

La música i tot tipus de temàtica tenen cabuda en el 107.9 de la freqüència modulada i des de 2007 per www.alziraradio.com, on recentment hem incorporat informació escrita. A través de les tres xarxes socials més importants, facebook, twitter i instagram es pengen els podcasts dels diferents programes emesos perquè, com diu el nostre lema, Alzira Ràdio estiga més que mai, al vostre costat.

Deixa un comentari