fbpx

Alzira Ràdio complix 24 anys

Compartix la notícia

En l’emissora de ràdio pública d’Alzira estem de celebració. Hui complim 24 anys d’existència. El 20 de maig de 1995 l’alcalde Pedro Grande va cedir a l’exdirector de Radio Alzira Alfonso Rovira l’honor de tallar la cinta que obria les portes de la nova emissora.
Alzira Ràdio comença a fraguar-se en 1992 quan es va organitzar un taller de ràdio que acabà tenint com a conseqüència la creació de l’emissora. Des d’aleshores, Alzira Ràdio ha cobert els esdeveniments festius, culturals, esportius o polítics més importants de la nostra ciutat. Ha estat present en moments crítics com incendis o inundacions i conta el dia a dia de la capital riberenca en el magazín genèric, El dia per davant, els informatius o Àrea Esportiva, programes amb més de vint anys d’existència.

La música i tot tipus de temàtica tenen cabuda en el 107.9 de la freqüència modulada i des de 2007 per www.alziraradio.com, on recentment hem incorporat informació escrita. A través de les tres xarxes socials més importants, facebook, twitter i instagram es pengen els podcasts dels diferents programes emesos perquè, com diu el nostre lema, Alzira Ràdio estiga més que mai, al vostre costat.

Compartix la notícia

Deixa un comentari