Alzira Ràdio i Idea organitzen de nou el programa El comerç sona a festa

Un any més, Alzira Ràdio i Idea unixen forces per a dur a terme la campanya “El comerç sona a festa”. Durant dos dies, prop de quaranta comerços alzirenys passaran pels microfons d’Alzira Ràdio per a donar a coneixer els seus productes al temps que s’incentiva la compra al comerç local.

Dimecres 20 des de la plaça Major i dijous 21 des del parc Pere Crespí, es realitzarà un programa especial d’Alzira Ràdio de 10 a 13 hores.  Estos programes perseguixen un doble objectiu, d’una banda promocionar els concerts de Sant Bernat i d’altra promoure el comerç d’estes dos àrees comercials. Per això, tots aquells clients que durant estos dies presenten a l’estand d’Alzira Ràdio un ticket de compra de més de vint euros, podran aconseguir entrades per als concerts de Sant Bernat.

Durant estos dies, passaran per l’estand d’Alzira Ràdio, vora quaranta comerços i establiments d’Alzira.  Recordem que els programes es faran de  10 a 13 hores, el dimecres 20 a la Plaça Major i el dijous 21 al Parc Pere Crespí.

Deixa un comentari