Alzira Ràdio el mitjà transmèdia d’Alzira en cas d’emergència

En este episodi de pluges Alzira Ràdio oferí, entre diumenge a la nit i la matinada de dilluns una àmplia cobertura informativa com a mitjà de comunicació públic. Pels micròfons de la ràdio publica escoltàrem fins en quatre ocasions les declaracions de l’Alcalde Diego  Gómez, la regidora de seguretat Sara Garés i el meteoròleg de referència Jovi Esteve, així com l’actualització de l’estat de les carreteres segons la DGT i les cròniques en primera persona d’alguns dels nostres col·laboradors.

La situació d’alerta per la gota freda viscuda estos dies a Alzira ha estat la prioritat informativa de la ràdio pública. Més de cinc hores de directe conduït per Mari Carmen Canó amb el control tècnic de Javier Ballester i l’esforç de tots els professionals de la casa per oferir información inmediata, actualitzada i veraç.

A banda del canal analògic de ràdio 107.9 FM, més de 4.400 persones seguiren l’emissió digital del directe des de les 9 de la nit del diumenge fins a les dos de la matinada de dilluns i posteriorment dilluns de matí fins les 12. Simultàniament la informació ha estat publicada en tres xarxes socials amb un seguiment amplíssim per part de la població. Més de 35.000 persones han rebut les notícies d’Alzira Ràdio directament als seus telèfons amb el major nivell d’interacció entre les 10 i les 12:30 de la nit amb més de 190.000 impressions a les tres xarxes. Les reproduccions dels nostres podcast amb els missatges i la informació de l’evolució del temporal comptem amb més de 1.700 escoltes.

Unes dades que palesen com Alzira Ràdio s’ha convertit en el canal de comunicació transmèdia de referència en cas d’emergència. Tot un compromís amb la informació i la vocació de servei que hem d’agrair també a tots aquells que ens segueixen i ens escolten, a tota la nostra audiència.

 

Deixa un comentari