Alzira Ràdio rebrà la Insígnia d’Or de la Ciutat junt a altres entitats

Alzira Ràdio rebrà enguany la insígnia d’or de la ciutat per activitats diverses. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, comunicava en directe el reconeixement a l’emissora municipal que complix 27 anys d’història. Insígnia, que junt a la resta de persones i entitats guardonades, ha comptat amb la unanimitat de tots els partits polítics de l’Ajuntament d’Alzira.

La insígnia d’or de la ciutat és el màxim reconeixement i s’atorga el 30 de desembre en la vespra de Sant Silvestre en un acte que commemora l’entrada del Rei Jaume a la ciutat d’Alzira. Este mateix matí, era el regidor de Comunicació Xavi Pérez qui mostraba la seua satisfacció per este reconeixement.

També l’alcalde d’Alzira anunciava la resta d’insígnies d’or de la ciutat que es lliuraran el mateix 30 de desembre. En la modalitat de cultura, la insígnia serà per al grup de teatre La Tarumba pel seu treball amb l’escola de teatre i la implicació al llarg dels anys amb la ciutat d’Alzira; en la modalitat d’activitats empresarials i comerç, el reconeixement és per a la botiga d’El Randero, un establiment tradicional que encara perviu.

En la modalitat d’humanisme, rep  la insígnia el Memorial Nacho Barberà, per la seua tasca i lluita per aconseguir fons per a la investigació de la mort sobtada. La cinquena insígnia és la d’esports, que ja es va donar a conéixer en la Gal·la de l’Esport i que enguany anirà a parar a les mans de la psicòloga Isabel Balaguer Solà.

Deixa un comentari