Alzira rebaixa un 80% el casos Covid durant el mes d’agost

Alzira ha rebaixat en un 80% el nombre de casos covid-19 durant el mes d’agost. Actualment i segons l’última actualització de dades, hi ha 39 persones contagiades a Alzira, sis en els últims dies. Unes dades que ens situen en un incidència de 85 casos per cent mil habitants.

La baixada de contagis s’ha deixat notar sobretot este mes d’agost en el fre de ritme de contagis. Hem passat de notificar-se dies de 20 a 30 casos a dies de quatre, un o cap cas al dia durant l’última setmana. Es tracta d’unes xifres que consoliden el final de la cinquena onada, al temps que s’aconseguix la immunitat de ramat amb un 85 per cent de persones vacunades, segons explicava la regidora de sanitat Gemma Alos.

Durant la pròxima setmana, al Casal fester es continuarà amb la inoculació de la segona dosi per als menors entre 12 i 18 anys perquè tinguen la pauta completa. També es farà una vacunació extraordinària sense cita prèvia per aquelles persones que encara estan per vacunar. Des de Sanitat es recorda que estes persones es podran vacunar al Casal Fester els dies que s’anunciaran a partir de demà, la resta de dies hauran d’acudir als centres de salut. Per últim, les autoritats sanitàries fan una crida a les dones embarassades i les persones del seu voltant. És molt important que estiguen vacunades.

Categories Sanitat

Deixa un comentari