Alzira rebrà esta vesprada quatre guardons dels Premis de la Ribera d’El Periódico de Aquí

El Gran teatre d’Alzira acull esta vesprada la segona edició dels Premis de la Ribera d’El Periódico de Aquí. Una iniciativa d’este grup de comunicació que enguany recau en diverses entitats alzirenyes. A més, el premi cultural és per al projecte Alzira Capital Cultural Valenciana 2022.

La cerimònia d’enguany comença a les 19:30 i suposarà un escaló més en la iniciativa i una de les identitats d’este mitjà a l’hora de fer comarca i donar la importància a totes i cadascuna d’elles en la Comunitat Valenciana.

La delegada a la Ribera, Laura Florentino, explica que estos guardons volen reconéixer i posar en valor persones i entitats de la Ribera. Hui es lliuraran al Gran Teatre catorze premis. Entre els guardonats, a més de l’Ajuntament d’Alzira per la seua capitalitat cultural, també hi ha un reconeixement per al col·legi Sagrada Família d’Alzira en innovació educativa. El premi Agricultura és per a la cooperativa La Vall de la Casella, per sumar 25 anys treballant per agrupar productors ecològics, i finalment el premi Empresa també es queda a la ciutat, per al projecte de residència i centre de dia La Ribera.

La gala comptarà a més amb l’actuació de la colla de tabaleters i dolçainers Les Raboses d’Alzira.

Deixa un comentari