Alzira rebrà hui la quarta etapa de la Volta Ciclista a Espanya

Alzira serà hui escenari de la quarta etapa de la 74 edició de la Volta Ciclista a Espanya. 80 agents de la Policia Nacional acompanyaran este esdeveniment esportiu al seu pas per la nostra ciutat i cada dia cobriran en totes les demarcacions, els primers cent metres de la carrera i l’últim kilòmetre abans de l’arribada a la línia de meta.

Al voltant de les 12 del migdia, arribarà la caravana publicitària de la Volta per al repartiment de material de marxandatge. Serà al voltant d’entre les 13:15 i les 13:45h, aproximadament, quan s’espera l’arribada dels ciclistes al seu pas la rotonda les Fulles. Ja s’estan adequant i preparant els vials per on passarà La Volta que els recordem són: la rotonda de l’Hospital; les avingudes de la Mediterrània i del Voluntariat Popular; la rotonda de les Fulles i la C-43, creuant el pont del riu Xúquer.

Des de l’Ajuntament ja estan ultimant els detalls per a esta cita esportiva amb cartells de benvinguda als esportistes i homenatges al Campió del Món de ciclisme 2018, Alejandro Valverde, per la seua vinculació a la nostra ciutat i al Club Ciclista Alzira.

 

Imatge Riberaexpress 

Deixa un comentari