fbpx

Alzira rebrà més de mig milió d’euros del Fons de Cooperació

Compartix la notícia

Alzira rebrà una quantitat de 514.000 euros del Fons de Cooperació, un programa conjunt de la Diputació de València amb la Generalitat Valenciana. Es converteix així en la ciutat de la Ribera que rebrà una quantitat més alta. L’Ajuntament d’Alzira destinarà estos diners al sostre del poliesportiu Fontana Mogort, el Gran Teatre, les dependències de la Policia Local i el Casal Jove.

La Diputació de València ha duplicat enguany la quantitat destinada a este programa a un total de 40 milions dels quals 7,4 corresponen a la nostra comarca. Esta ajuda es suma al Pla d’Inversions, del qual Alzira també s’ha beneficiat d’un milió d’euros. Estes partides tenen la finalitat d’augmentar l’autonomia dels municipis que poden destinar els diners a les infraestructures o serveis que consideren, sense necessitat de justificar-ho.
En el cas d’Alzira es compleixen les expectatives que l’Ajuntament va anunciar en la presentació dels pressupostos. Les inversions que estaven pendents de l’anunci d’estes subvencions de la Diputació i la Generalitat començaran a fer-se realitat.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-11-marc-2020_md_48806487_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari