fbpx

Alzira rebrà més d’un milió d’euros de la Diputació de Valencià per a inversions

Compartix la notícia

Alzira rebrà 1.155.000 euros de la Diputació de València. Una quantitat que prové del nou Pla d’Inversions de la Diputació que dotarà els municipis de la Ribera amb un total de 27 milions d’euros destinats a la millora de les infraestructures i serveis. L’Ajuntament d’Alzira destinarà estos diners al Casal Jove, les noves dependències de la Policia Local i la millora d’instal·lacions esportives.

Es tracta de la major inversió de la història de la Corporació als pobles valencians, amb una dotació global de 140 milions d’euros. La Ribera Alta en concret rebrà al voltant 20 milions. Els criteris que s’han seguit per repartir les quantitats responen en primera instància al nombre d’habitants i a la superfície. Però a més, enguany, s’ha premiat amb un increment del 5% els ajuntaments que han fet el seu propi Pla d’Igualtat; amb un 2% els que han impulsat un Pla Urbà Estratègic i amb un 1,5% vinculat a tindre un Pla de Mobilitat Sostenible, com és el cas d’Alzira.

El president de la Diputació, Toni Gaspar, ha posat en valor “els principis d’autonomia, justícia, igualtat, eficàcia i sostenibilitat” sobre els quals afirma que basa este pla d’inversions que, a més, qualifica d'”històric”.

Compartix la notícia

Deixa un comentari