Alzira recupera la programació cultural este divendres amb l’obra “Assumpció”
Es tracta d’un monòleg interpretat per la coneguda actriu Lola Moltó i escrit per Manolo Maestro

Es tracta d’un monòleg interpretat per la coneguda actriu Lola Moltó i escrit per Manolo Maestro, que tindrà lloc demà, 5 de març, a les 19:30 hores. L’entrada val 8 euros, 6 euros amb descomptes, i poden comprar-la hui, a la taquilla del Gran Teatre, de 19:30 a 21:00 hores o, de manera telemática, al web de Notikumi o al seu telèfon.

La Regidoria de Cultura ha anunciat els esdeveniments programats per a la primera quinzena d’este mes de març, els quals se celebraran en la Casa de la Cultura, amb aforament limitat i mesures de seguretat.
Després de l’obra “Assumpció”, el dissabte, dia 6, serà el torn del teatre familiar amb l’espectacle “Hi ha una sirena al meu saló”. Esta obra, de la companyia La Teta Calva, serà a les 18:00 hores, per un preu de 3 euros. I torna, també, el Club Cinema Alzira que, el dia 12 de març, junt amb Aljazzira Jazz Club, presenten una sessió de cine mut amb la pel·lícula “Sunrise” i música en directe. Serà a les 19:30 hores i l’entrada val 3 euros, 2 euros la versió reduïda.

A més, a banda de estos esdeveniments, també tornen les sessions de contacontes a la Bebeteca Municipal, el dissabte, 6 de març, amb “El somni de Xundarata”, a càrrec de Rebombori Cultural. Les sessions seran a les 11:00 i a les 12:00 hores i l’aforament serà limitat, per la qual cosa cal inscripció prèvia.
El regidor de Cultura, Alfred Aranda, ha explicat que amb esta programació, que continuarà al llarg de tot el mes de març, es pretén oferir activitats culturals a tots els públics. A més, ha explicat que l’Ajuntament d’Alzira està complint amb el seu compromís amb les companyies contractades de recuperar els espectacles quan es puguen celebrar. Escoltem al regidor en El Dia per Davant:

Ir a descargar

Pel que fa a l’obra d’este divendres, “Assumpció”, el regidor de Cultura ha assenyalat que es tracta d’una funció que s’emmarca en les activitats programades per l’Ajuntament per a celebrar el Dia de la Dona, que es commemora el 8 de març. Així, ha animat tots i totes a assistir a esta cita cultural. Escoltem de nou Alfred Aranda:

Ir a descargar

Deixa un comentari