Alzira recupera el premi de pintura Teodoro Andreu

L’Ajuntament d’Alzira reprèn la commemoració del 150 aniversari del naixement del pintor local Teodor Andreu amb la convocatòria del III Salón de otoño del realismo. Un certament internacional de pintura que recupera el premi de pintura Teodor Andreu, valorat en 1500 euros.
El MUMA conjuntament amb José Teodoro Andreu Muñoz-Orea, nét del pintor alzireny Teodoro Andreu; i l’artista Josep Francès, , han organitzat el tercer Salón de Otoño del Realismo. Es tracta d’un certamen internacional de pintura de tema i tècnica realista així com un concurs de dibuix també centrat en el realisme.

Esta iniciativa s’emmarca dins de la programació per commemorar els cent cinquanta anys del naixement del pintor local Teodoro Andreu , i que es va veure afectada per la pandèmia de la Covid 19. Els artistes que vulguen presentar les seus obres ho podran fer fins el 31 d’agost, el realisme és el tema d’este certamen internacional que compta a més del premi Teodor Andreu amb altres guardons. Isabel Aguilar, regidora de patrimoni.

La recepció de les obres tindrà lloc de l’1 al 15 de setembre. La decisió del jurat es realitzarà el 21 de setembre i l’exposició de les obres seleccionades serà al MUMA  al llarg de tot el mes d’octubre.

Deixa un comentari