Alzira reforça el servei de neteja per a la setmana de falles

La regidoria de Serveis Urbans junt amb l’empresa FOVASA han posat en marxa el pla de neteja urbana per a la festa de les falles. El servei diari es veu reforçat amb un operatiu especial de neteja viària i recollida de residus, incrementant així els recursos tant amb operaris com amb maquinària.

S’han facilitat contenidors especials a les diferents comissions i s’han establert rutes de recollida diàries d’estos contenidors. També s’han repartit 300 papereres entre les falles. A més, s’augmenta la neteja viària, especialment als voltants dels casals. Hi haurà servei especial per als actes com l’entrega de premis, l’Ofrena, el pasdoble i les mascletades. Per a la retirada de cendres i neteja de falles la nit de la cremà es posaran en marxa dos equips especials.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha assenyalat que a banda d’este servei de neteja s’ha de conscienciar a la ciutadania per tal de ser respectuosos amb l’entorn i utilitzar els contenidors i papereres que s’han posat a l’abast de totes i tots.

Deixa un comentari