Alzira reforestarà la Muntanyeta i rehabilitarà l’Hort de Ros
Es pretén instal·lar un bombatge d’aigua que estabilitze la humitat regant per gravetat

Segons afirmen des de la regidoria Medi Ambient, la Muntanyeta presenta una manca de matèria orgànica i té moltes zones pelades sobre les que resulta impossible fer cap tipus de plantació, per això es pretén instal·lar un bombatge d’aigua que estabilitze la humitat regant per gravetat.

A més, segons ha explicat el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, el projecte inclou la creació de matèria orgànica amb restes de poda triturades per generar un espai on, amb la humitat estabilitzada, es puga plantar. Segons ha afirmat Carreres, la regidoria es troba en l’espera de rebre la inversió necessària per a poder posar en marxa este projecte. Escoltem el regidor:

Ir a descargar

Pel que fa a la rehabilitació de l’Hort de Ros, situat junt als horts urbans a la falda de la Muntanyeta, el regidor ha assenyalat que és un projecte a més llarg termini. Segons afirma Carreres, esta és una estructura molt interessant, però la part interior està totalment per rehabilitar. Així, la inversió per a esta actuació ha de ser molt gran i, pel moment, la regidoria no disposa de la mateixa. Escoltem de nou Pep Carreres:

Ir a descargar

Deixa un comentari