Alzira registra un alt percentatge de respostes a les preguntes dels grups polítics municipals
L’equip de govern ja ha respost un 68% de les qüestions formulades per l'oposició

L’Alcaldia fa públiques les dades estadístiques relatives a les sol·licituds de les formacions polítiques municipals, que conformen el grup de l’oposició, i a través de les quals, s’ha conegut que, en el que va d’any, l’equip de govern ja ha respost un 68%, és a dir, més de la meitat, de les qüestions formulades per Ciutadans, el Partit Popular i Vox.

En este sentit, l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, en referència a algunes crítiques de l’oposició declara que, des de l’Ajuntament d’Alzira es fa una gestió transparent en relació a la informació que sol·liciten els diferents grups polítics municipals. A més, recorda que la passada legislatura es va posar en marxa el Portal de Transparència que, entre altres coses, ajuda a la fiscalització, no només dels grups polítics municipals, sinó de tota la ciutadania.

L’alcalde, també assenyala que, pràcticament, totes les mocions presentades es passen a debat i votació del Ple municipal i, des de principi de legislatura, la Junta de Portaveus s’ha reunit 36 vegades, 10 de les quals en els primers mesos de l’estat d’alarma per tal de donar informació sobre la pandèmia. Escoltem ací l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari