Alzira rellança la campanya “Del bar a casa”
Un repartidor amb moto eléctrica els distribuirà als i les clientes sense que supose cap cost per als hostalers i hostaleres

Alzira rellança la campanya Del bar a casa per a facilitar el repartiment a domicili de les comandes. A partir de hui, l’Ajuntament oferix als bars i restaurants que així ho desitgen la possibilitat de fer el repartiment gratüit dels seus encàrrecs. Un repartidor amb moto eléctrica els distribuirà als i les clientes sense que supose cap cost per als hostalers i hostaleres.

Amb esta campanya, un directori, que es pot trobar al Portal del Comerç, recull les diverses opcions disponibles tant del menjar per a emportar a casa com dels negocis que fan repartiment a domicili. Pel moment, s’oferixen les dades de contacte i enllaç als perfils de més de 30 establiments. A més, des de el departament de Comerç municipal afirmen estar treballant per tal d’actualitzar i incloure noves propostes a este llistat, de manera que els locals interessats a participar en este directori poden fer-ho emplenant un formulari disponible al web del Portal del Comerç.

L’alcalde de la ciutat i regidor de Comerç, Diego Gómez, ha assegurat que amb esta iniciativa es pretén donar suport a l’hostaleria alzirenya davant les restriccions per la pandèmia. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari