Alzira renova les senyals com a Ciutat Amiga de la Infància

L’Ajuntament d’Alzira ha finalitzat ja el procés de renovació de les senyals com a Ciutat Amiga de la Infància actualitzant el logo, el dibuix i les dates per als pròxims quatre anys I s’han instal·lat en llocs visibles de la nostra ciutat com la Casa de la Cultura, el Pont de Ferro, el Pavelló cobert o la Muntanyeta.

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància ha volgut destacar la responsabilitat de totes i tots per poder aconseguir els reptes marcats i la necessitat de donar-los als nostres menuts el suport i mecanismes adequats per a facilitar-los el camí cap a una educació de qualitat, igualitària i justa.

Recordem que Alzira va obtenir el reconeixement com a Ciutat Amiga de la Infància, segell CAI, per primera vegada en 2004 i fou la primera ciutat de la Comunitat Valenciana reconeguda amb esta distinció.

El passat 27 de novembre de 2018 se celebrà l’acte d’entrega del quart reconeixement d’Alzira com a Ciutat Amiga de la Infància, des de 2018 fins al 2022 amb la presència del president d’UNICEF- Comunitat Valenciana, Jorge Cardona.

Categories Ciutat

Deixa un comentari