Alzira rep 11.000 euros de la Diputació de València per a la prevenció i detecció de la violència masclista

La Diputació destina 87.000 euros a projectes contra la violència de gènere en 17 municipis de la Ribera. Ajudes que arriben a totes les poblacions adherides a la Xarxa de protección contra la violencia masclista, en la qual està Alzira. Són programes destinats a la prevenció i detecció d’este tipus de violència.
Alzira és un dels deu municipis de la Ribera Alta que rep esta sutvenció. En el cas d’Alzira, és una de les poblacions amb una assignació més alta, 11.000 euros. La responsable de la delegació provincial d’Igualtat, Eli García, explica que estes ajudes “permeten als ajuntaments posar en marxa programes que incideixen en la prevenció i la formació per a fer front a la violència contra les dones, al mateix temps que reforcen l’intercanvi d’experiències i el treball en xarxa que proposa la Diputació amb la finalitat de donar la millor resposta possible contra la xacra masclista.
Entre les sol•licituds admeses per l’equip d’expertes i el personal tècnic de l’àrea d’Igualtat destaquen els projectes formatius en matèria d’igualtat i de detecció de conductes violentes contra les dones; programes educatius de foment d’una comunicació basada en la visibilitat de la dona; tallers per a incentivar la igualtat entre l’alumnat de centres escolars; protocols i eines per al personal tècnic i polític contra la violència de gènere.

Deixa un comentari