fbpx

Alzira rep un premi a la conservació del seu centre històric

Compartix la notícia

Alzira rep un premi a la conservació del seu centre històric. L’Ajuntament d’Alzira ha rebut la notificació de la concessió del Premi Archival Comunitat Valenciana 2019, entitat per a la recuperació dels centres històrics d’Espanya, que d’esta forma reconeix el treball que la nostra ciutat ha realitzat al llarg dels últims vint anys per recuperar el cor de la ciutat.

En una reunió de la Junta Directiva d’ARCHIVAL, celebrada el passat dia 2 de gener de 2020, es va acordar per unanimitat concedir els PREMIS ARCHIVAL-COMUNITAT VALENCIANA-2019, pels seus mèrits pel manteniment de les tradicions autòctones i col·laboració a favor del patrimoni històric cultural i mediambiental de la nostra Comunitat Valenciana.  L’Ajuntament d’Alzira ha estat un dels guanyadors per la  protecció, conservació i recuperació del  centre històric.

A l’acte de lliurament d’estos guardons, que tindrà lloc el pròxim dimarts, 11 de febrer, a la Beneficència de València, assistirà l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora Sara Garés.

Compartix la notícia

Deixa un comentari