Alzira repartirà 210.000 € en ajudes del 4t pla Resistir

Alzira destina 210.000 euros a la quarta fase del Pla Resistir. L’Ajuntament ha donat llum verda a les bases d’esta nova edició de les ajudes que, en esta ocasió, aniran destinades als salons de bellesa, maquilladores, esteticistes, guarderies infantils privades i jardins d’esbarjo per a pal·liar els efectes de la pandèmia.

A partir del pròxim dilluns 31 de maig, els empresaris alzirenys i alzirenyes que es dediquen a estes activitats econòmiques, podran presentar la seua sol·licitud fins a l’11 de juny a la seu electrònica del Consistori. Escoltem al respecte al regidor d’Hisenda, Albert Furió:

El pagament de les ajudes s’efectuarà mitjançant transferència bancària al compte indicat per la persona sol·licitant, sempre i quan es justifique el compliment dels requisits exigits en la convocatòria. L’objectiu de l’Ajuntament és, com en altres edicions, començar a pagar les ajudes com més prompte millor.

Com en altres ocasions, recordem que estes ajudes de 2.000 euros per autònom o microempresa, més 200 euros per persona treballadora, amb un màxim de 10 treballadors, són compatibles amb altres subvencions d’altres administracions amb la mateixa finalitat.

Deixa un comentari