Alzira ret homenatge a José Luis Rojas en el Concurs Nacional de Mascletades

Compartix la notícia

Alzira retrà homenatge al faller José Luís Rojas en la setena edició del Concurs Nacional de Mascletades. Enguany, les set van a càrrec de l’Ajuntament d’Alzira, que ha destinat una partida de 18.000 euros dels pressupostos de 2020. En este sentit, la Regidoria de Festes assegura que advoca i advocarà per la pirotècnia, per ser un dels majors reclams turístics de la ciutat i aglutinar al voltant 7.000 persones en la setmana de Falles.

Des del 13 fins al 19 de març la pólvora a mans de la Pirotècnia Dragón, la Pirotècnia Nadal Martí, la Pirotècnia Zarzoso, la pirotècnia Hermanos Sirvent, la Pirotecnia Crespo i la Pirotècnia Valenciana inundarà la plaça del Regne. “Des que, en 2019, l’Ajuntament d’Alzira obtinguera el permís per fer-les aèries, la qualitat ha millorat notablement i això s’ha notat en l’increment de gent que ve de tota la comarca a gaudir de la festa a la nostra ciutat”, ha assegurat el regidor de Festes, Xavier Pérez.

La novetat principal del 2020 és la proposta de la Junta Local Fallera de dedicar el Concurs a una persona que haja sigut important per a les falles d’Alzira.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-5-marc-2020_md_48566291_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari