Alzira retronarà el Dia de la Constitució amb una mascletà finançada per la Diputació

Alzira retronarà el dimarts 6 de desembre, Dia de la Constitució, en la tercera edició de ‘Torna la Llum’. Esta iniciativa, impulsada per l’Associació de Pirotècnics de la Comunitat i subvencionada per la Diputació de València, va nàixer en el context de la pamdèma. L’objectiu, ajudar a la reactivació dels sectors tradicionals com el de la pirotècnia.

Enguany la novetat és que els espectacles pirotècnics seran mascletades diurnes, que es dispararan de forma simultània en 14 municipis de 8 comarques valencianes. A la nostra ciutat, serà la Pirotècnia Crespo l’encarregada de disparar la mascletà a la Plaça de la Generalitat. La presidenta de Piroval, Maria José Lora, ha valorat la implicació que la Diputació va tindre amb este sector en un moment molt difícil.

Toni Gaspar, president de la Diputació, explicava que esta edició de ‘Torna la Llum’, basada en “col·laborar, cooperar i consensuar”, serà l’última tal i com la coneguem, però que el suport al sector de la pirotècnia continuarà a través d’altres fórmules.

Deixa un comentari