Alzira s’apropa als 200 casos per cada 100.000 habitants

La nova taxa ja és d’alt risc. Salut Pública ha confirmat hui 84 casos actius a Alzira de la Covid-19, el que suposa una taxa d’incidència de 183,9 per cada 100.000 hab.

Només en els últims 3 dies s’han detectat 28 casos, una dada que confirma l’increment exponencial de la incidència del coronavirus a la nostra ciutat des que va començar el mes de juliol. Dijous passat parlàvem de 49 casos actius a Alzira, hui, quatre dies després hi sumem 35 casos. Escoltem la regidora de Salut Gemma Alós.

D’altra banda, la vacunació continua esta setmana al casal fester. On estan citats els joves d’entre 30 i 39 anys per la primera dosi Pfizer i Moderna. I continuen també les segones dosi d’Astrazeneca per les persones entre 60 i 65 anys. La vacunació s’ha reprès este mati i continuarà demà de 8.30 a 3h del migdia i dimecres fins les sis de la vesprada. La regidora de salut recorda la importància de complir els horaris de vacunació per tal d’evitar cues.

Noves mesures
Pel que fa a les noves mesures covid-19 estrenades este cap de setmana, en vigor a partir de divendres, el compliment a Alzira ha estat exhaustiu. La policia local explica que la tònica ha sigut la normalitat i no s’ha hagut de lamentar cap incident.

Restauració tancada a les 12.30, oci nocturn reconvertit en bars i terrasses també fins a les 12.30 h eren les principals mesures que s’aplicaven. D’altra banda, les restriccions també afectaven al nombre de persones per taula que es limitava a 10 en terrasses i 6 en interior. Així com la prohibició de fer botellots, ja de per si prohibits, tot i que en esta ocasió s’exigia més control per part de les forces de seguretat. En el cas d’Alzira, la tranquil·litat i el compliment ha sigut la tònica este cap de setmana, tal i com ho explica el Cap de la policia local, Jorge Iglesias.

Deixa un comentari