fbpx

Alzira seguirà oferint cursos de formació per a jóvens

Compartix la notícia

Alzira renova la seua participació en el programa de col·laboració conjunta entre municipis Xarxa Jove. Es tracta d’un projecte que complix 5 anys i que pretén, crear sinergies entre els municipis en les campanyes dirigides als joves. Un dels projectes més destacats són les formacions de monitor d’oci i temps lliure o de manipulador d’aliments.

Al programa participen junt amb Alzira, els municipis de Benifaió, Carcaixent, Càrcer, la Pobla Llarga i Monserrat. Els objectius fonamentals són compartir recursos per a obtindre una major rendibilitat i complementar i enriquir la programació entre municipis. A més, també és una manera de promoure la creació de plataformes on line on els usuaris poden consultar de manera global els distints actes que es realitzen a la comarca.

Una altra de les iniciatives de dinamització juvenil que duu a terme la xarxa és la creació de la figura dels corresponsals que connecten a estudiants dels instituts amb els distints Ajuntaments per a conèixer de primera ma dels seus desitjos i iniciatives pel que fa a les campanyes municipals.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-26-juny-2020_md_52623000_wp_1

Ir a descargar

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari