Alzira serà amfitriona de Xarxa Salut la pròxima setmana

Més de dos-cents persones estan inscrites a les Jornades XARXA SALUT, en format en línia. Alzira és enguany amfitriona d’esta trobada de Xarxa Salut, una trobada que tindrà lloc entre des del pròxim dilluns i fins dijous i que reunirà més d’un centenar de municipis de tota la Comunitat. El paper dels ajuntaments en la pandèmia centra esta reunió anual que té la finalitat de desenvolupar accions de promoció de la salut.

XarxaSalut és la xarxa de municipis de la Comunitat Valenciana adherits al IV Pla de Salut de la Comunitat amb el compromís de desenvolupar les accions de promoció de salut local emmarcades en el Pla. Les jornades s’anomenen Governança més participativa. Ciutats i pobles més resilients i giren al voltant de les polítiques i iniciatives que s’impulsen en matèria de salut des dels municipis. La pandèmia, ha posat en primera línia els municipis, com administració més propera. Compartir eixes experiències i iniciatives és l’objectiu, tal i com assenyala la regidora de Sanitat, Gemma Alós.

Les jornades comptaran amb la presentació d’iniciatives de tot el territori tant impulsades des dels ajuntaments com des de les àrees sanitaris. La inauguració de les jornades serà dilluns a les 12 del migdia.

Deixa un comentari