Alzira serà la primera ciutat valenciana en oferir un espectacle musical en directe

Compartix la notícia

Alzira serà primera ciutat de la Comunitat Valenciana en oferir un espectacle musical en directe. Serà este dissabte, a la Casa de la Cultura, amb l’actuació de música de cambra Loving Rossini. Esta actuació forma part del programa “Música al claustre”, que es durà a terme a la Casa de la Cultura durant quatre dissabtes consecutius. En total, durant el mes de juny, els alzirenys podran gaudir de 8 ofertes culturals per a tot tipus de públic.
A més de la “Música al Claustre”, el dia 19 de juny hi haurà l’entrega dels premis dels concursos de dibuix que s’han realitzat durant la quarantena, que comptarà amb l’actuació de Nànets Banda Rock. Els més menuts també podran gaudir el dia 21 de juny d’un espectacle d’Scura Productions des dels seus balcons. Alzira recuperarà també la mostra de jazz-swing, que es durà a terme els dies 19 i 20 al Camp d’Esports de Venècia, segons ha explicat el regidor de Cultura, Alfred Aranda.
Això sí, per a totes les activitats hi haurà que reservar una entrada que ens indicarà un seient, que no es podrà modificar en cap circumstància. Estes entrades es podran comprar la setmana de l’activitat a la taquilla del Gran Teatre, dimarts i dijous, de 19.30 a 21.00 hores. Les cadires estaran limitades com marca la normativa i serà obligatori l’ús de la mascareta i fregar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-5-juny-2020_md_51780893_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari