Alzira situa la incidència en covid en 247 casos per 100.000 habitants

La corba de la covid va en ascens tot i que Alzira es manté amb xifres per davall de la taxa d’incidència del 250/100.000 habitants. Actualment, segons les dades oferides per Salut Públic, a Alzira tenim 113 casos actius de coronavirus, 29 als últims 3 dies i la incidència acumulada en 247 per 100.000 habitants.

Una situació crítica dins del panorama general de la Ribera i de la Comunitat Valenciana on continua creixen la incidència. Tot i que l’objectiu és accelerar la vacunació, el sistema sanitari s’està trobant amb la necessitat de fer pcrs i rastrejos intensos de contactes estrets i evitar la propagació . Ho descrivia així la regidora de sanitat, Gemma Alos.

Una de les maneres més efectives per a no escampar la taca d’oli és sens dubte, complir l’aïllament de 10 dies si s’és contacte estret, tal i com marquen les autoritats sanitàries. Cal recordar que estar vacunat no descarta el risc de contagi, sinó que minimitza els efectes de la malaltia.

Per la seua banda l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, ha insistit en la importància de vacunar el més joves que són els que estant patint el major nombre de contagis, d’estes noves varietats, que s’estenen més fàcilment.
Gómez incidix en que cal extremar al màxim les precaucions i demanar la col·laboració de les famílies i de la gent per a fer el seguiment de contactes i detectar possibles contagis. L’Ajuntament d’Alzira demanarà a la Conselleria de Sanitat que es comence a vacunar a la gent jove ja. Diego Gómez.

Recordem que la majoria dels contagis notificats es concentren entre la gent de 18 a 30 anys, que encara no estan vacunats, però també trobem positius entre majors de 60 que ja estan vacunats. Les noves variants del virus es contagien de manera més ràpida, per això s’ha de ser molt rigorosos respectant les mesures sanitàries per tal d’evitar el contagi.

Deixa un comentari