Alzira sols té 13 casos de covid

Alzira registra 13 casos actius de Covid-19, un més que la passada setmana, segons les dades de Salut Pública. Estes xifres situen a la nostra ciutat amb una taxa d’incidència de 28 contagis per cada 100.000 habitants. L’actualització de dades mostra com la tendència no ha canviat en les últimes setmanes i continuem en xifres molt baixes.

Així ho confirma la Regidora de Sanitat, Gema Alós, qui, d’altra banda, ha analitzat les dades amb cautela. Tot i que la incidència no ha experimentat grans variacions, recorda que, a partir del pròxim dilluns, les mesures restrictives tendiran a relaxar-se i, per això, demana prudència a la ciutadania. Gemma Alós.

D’altra banda, la vacunació continua en les distintes línies establides. Els centres de salut continuaran cridant les persones d’entre 70 i 79 anys i al Casal Fester continuarà la vacunació de 60 a 65 anys. A més, la previsió és començar a citar a la franja d’edat d’entre 66 i 69 anys. L’objectiu és tindre com més prompte possible vacunades a totes les persones majors de 60 anys.
Com sempre recordem, que per aclarir dubtes o qualsevol pregunta sobre la COVID-19 i el procés de vacunació poden cridar al telèfon 900 300 555.

Deixa un comentari