Alzira sortejarà carrets de la compra per a fomentar l’ús del valencià al comerç

Els clients dels comerços alzirenys de proximitat poden optar al premi d’un carret de la compra. L’Ajuntament d’Alzira posarà en marxa a partir de la próxima setmana una campanya en la qual es sortegen noranta carretes entre els clients de les botigues participants.

Esta campanya que es farà a altres municipis de la comuntiat valenciana i que organitza la Diputació de València, es presentarà la próxima setmana a Alzira. L’objectiu és doble, fomentar la compra en el comerç de barri i fomentar l’ús del valencià. A la campanya participaran no sols botigues dedicades a l’alimentació sinò de tot tipus, des de perruqueries a tendes eròtiques. Els clients participaran en els sorteig dipositant una papereta amb les seues dades cada vegada que compren. I opten a guanyar este carret molt útil per anar a fer les seues compres. Aldred Aranda ho explica.

La campanya s’encetarà la próxima setmana i el dia 20 de desembre es farà el sorteig dels noranta carrets. Sota el lema, som de barri, de ciutat, de botiga i de mercat, el Serval promourà comprar al xicotet comerç.

Deixa un comentari