Alzira subvenciona fins amb 2.000€ les empreses que contracten alumnat format en IDEA

L’Ajuntament d’Alzira subvenciona fins a 2.000 euros les empreses que contracten alumnat dels diferents cursos de formació que es fan a Idea. Esta iniciativa, anomenada FORMAPLUS, està oberta a totes les empreses del municipi.

L’objectiu és incentivar la contractació de totes les persones que han participat en les diverses iniciatives formatives d’Idea durant l’últim any. Les ajudes econòmiques a les empreses per la contractació vaira segons el tipus de contractació i la durada. La contractació per un mes se subvenciona amb 300 euros, tres mesos, 450 euros, finalment si l’empresa contracta una persona durant un any, rep una subvenció de 1200 euros i si és tracta d’una contractació indefinida, s’atorguen 2000 euros. Estes subvencions es realitzen a través de la targeta Alzira, és a dir, per a gastar els diners de la subvenció en el comerç local. Ho explica la tècnica Cristina Alcúdia.

Les empreses interessades hauran de fer la sol·licitud des d’ara i fins al 30 d’octubre. Ho poden fer de forma telemàtica a l’apartat Ocupació del portal de l’Ajuntament d’Alzira o de forma presencial a La Clau.

Deixa un comentari