fbpx

Alzira subvencionarà els monuments fallers i proposarà una nova normativa

Compartix la notícia

L’ajuntament d’Alzira subvencionarà els monuments fallers i proposarà una nova normativa de festes. Des de l’equip de govern expliquen que amb esta mesura pretenen contribuir a enaltir la festa i la convivència veïnal.

Esta decisió s’ha pres després que l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i el regidor de festes, Xavi Pérez, acudiren a l’assemblea de presidents de les falles d’Alzira convocada per la junta local fallera. En l’encontre es llançà la iniciativa de subvencionar un 10% el cost dels monuments de les diferents seccions de les  comissions falleres.

Per tal de dur endavant esta proposta, l’Alcalde proposà a l’assemblea crear una comissió composta per un membre de cada secció, a més dels integrants de la Junta Local per tal de concretar el protocol a seguir per a optar per estes ajudes que ja estarien reflectides al pròxim pressupost municipal.

A més es va insistir en la necessitat de col·laboració de les comissions falleres en les tasques de neteja al llarg del període festiu i es va explicar la normativa per tal de racionalitzar les festes de carrer i d’ocupació de la via pública. Unes normes que entraran en vigor a partir de gener de 2020.

Compartix la notícia

Deixa un comentari