Alzira suma 220 contagis per cada 100.000 habitants i aplica noves restriccions socials i nocturnes

Compartix la notícia

No es podrà circular entre les 00:00 i les 06:00 hores i les reunions socials no podran ser de més de sis persones. Així ho ha decidit la Generalitat dins del marc de l’Estat d’Alarma declarat ahir pel Govern i que pretén que s’allargue fins el 9 de maig.

El reial decret publicat ahir al BOE prohibeix, de moment, fins el 9 de desembre, la llibertat de circulació nocturna en tot l’estat entre les 23:00 i les 06:00, però, no obstant això, deixa a les comunitats autònomes la llibertat d’avançar o endarrerir una hora tant a l’inici com al final d’este toc de queda nocturn. Així ho ha fet la Generalitat Valenciana, que ha indicat que, a tota la Comunitat, la restricció de la circulació començarà a les 00:00 hores. Per tant, els locals de restauració podran deixar de servir a les 23:00 hores i tancar a les 00:00. A més, la venda d’alcohol es restringix i s’establix que el consum als bars i restaurants només es podrà dur a terme en taula i no en barra.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha volgut recordar que la situació de la nostra ciutat és complicada i ha assenyalat la importància de controlar esta segona onada del virus. De fet, segons han afirmat des de l’Ajuntament, tenim un índex d’uns 220 contagiats per cada 100.000 habitants, la qual cosa indica que ens trobem molt prop del nivell d’alerta més alt. Per això, ha insistit en la rellevància de complir amb les noves restriccions. L’escoltem en El Dia per Davant:

      l-alcalde-demana-maxima-prudencia-i-responsabilitat-26-d-octubre_md_58439143_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari