Alzira tanca parcs, instal·lacions esportives i dependències municipals i suspèn tota activitat cultural

La nostra àrea de salut es troba en nivell 3 d’alerta sanitària i els ajuntaments de La Ribera han acordat una sèrie de restriccions que estaran vigents, almenys, fins el 14 de novembre. Tot i això, l’activitat acadèmica continua amb normalitat i la Murta, la Casella, l’Anell Verd i el Passeig Fluvial d’Alzira queden, de moment, oberts al públic.
Dins de les noves mesures restrictives es troba, també, la suspensió dels tallers de joventut i d’arts plàstiques a la Casa de la Cultura i es recomana a les associacions festives, lúdiques i culturals suspendre qualsevol activitat. Pel que fa als entrenaments esportius, només es permet l’activitat federada i a porta tancada. Amb estes mesures es complementa el protocol que també ahir es va anunciar des de la GVA amb el tancament perimetral de la Comunitat i la limitació de les reunions als casals fallers.
En relació a la festivitat Tots Sants, este diumenge, 1 de novembre, des del consistori s’intensificarà el control del protocol COVID al cementari i es durà a terme el control de l’accés. No obstant això, es manté el servei gratuit d’autobús des de la Plaça del Regne i l’horari de 9:00 a 19:00 hores, amb un temps màxim de permanència al cementeri de 45 minuts per persona. També es manté per a este dissabte la prova de nivell C1 de la Junta Qualificador de Coneixements en Valencià, que es durà a terme a l’IES La Murta.

Els recordem que tenen al seu abast l’aplicació RadarCOVID. La Conselleria de Sanitat ha completat la integració de l’app en tota la Comunitat Valenciana per ajudar a frenar la propagació del virus. Funciona tant en Android com en Iphone, utilitza tecnologia bluetooth de baix consum i, el més important, permet comunicar diagnòstics positius i possibles contactes amb persones infectades. D’esta manera, els usuaris i usuàries de l’aplicació rebran una alerta amb indicacions i pasos a seguir quan algú notifique un positiu en Covid. Este procés funciona amb un sistema de codis desenvolupat per la Conselleria de Sanitat que verifica les dades i garantix la seguretat.

Escoltem l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-30-d-octubre-2020_md_58868648_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari