Alzira tanca un nou capítol a la història de les falles i es prepara per al següent

Alzira tancava ahir el capítol faller del 2021 amb la cremà de la falla guanyadora del primer premi, El mercat. Es posava fi a una setmana fallera que començava el passat 9 d’octubre i que ha congregat a Alzira fallers de tota la comunitat valenciana.

Enguany la setmana fallera ha estat protagonitzada per sis de les 35 comissions d’Alzira, encapçalats per la junta local fallera. No ha faltat detall, quatre mascletades, passacarrers, concurs de pasdoble, ofrena i les nits del foc, que enguany han sigut dos. El president de la Junta local fallera ha considerat que finalment s’ha vist que celebrar-les en octubre en lloc de setembre ha estat un encert. Ha permés que Alzira compte amb molts visitants de la Ribera i també fallers del cap i casal que s’han acostat a vore els monuments a Alzira o participar en l’ofrena. Jaume Bohigues.

Per la seua banda, el regidor Xavi Pérez ha qualificat estes falles històriques, tant per la celebració en octubre, com per la intensitat. Pérez enten que han servit de vacuna social i econòmica per a la ciutat i agraix el treball del món faller, en especial de la junta local fallera.

Amb el foc s’ha tancat el cicle de les falles de 2021 i s’enceta un altre, el de les falles de 2022 que ja comencen este mes de novembre amb l’acte de presentació de les falleres majors.

Deixa un comentari