Alzira tindrà un cupó de l’ONCE dedicat al Monestir de la Murta

El pròxim dimarts Alzira vorà en circulació el tercer cupó de l’ONCE dedicat a un indret a la capital riberenca. Si en anteriors ocasions els protagonistes foren les Muralles i l’Ajuntament, 5 milions de cupons tindran imprés el Monestir de la Murta i la Torre dels Coloms, rodejats de la seua vall.
Este matí, entre les basses del Monestir l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez i el director de l’agència de l’ONCE a Alzira, Miguel Ibor han presentat el cupó. Han estat presents membres de l’organització així com representants de l’associació mediambiental Murta i Casella o la Confraria de nostra Senyora de la Murta, entre d’altres.
L’alcalde d’Alzira ha destacat que durant estos dies, la Murta rebrà 5 milions de visitants, tants com cupons van a posar-se a la venda a través de 19.000 venedors en tot l’estat. A més, Diego Gómez ha anunciat que es vol fer el paratge més inclusiu.
El director de l’Agència alzirenya, Miguel Ibor, ha comentat que ha vist complit un desig quan va visitar la Murta en 2019. A més, ha anunciat que el cupó del dimarts estarà premiat amb 500.000 € i altres 49 amb 35.000. 
La Murta serà protagonista de nou a principis de juny. El dissabte 4 s’estrenarà el Cantoral del Monestir de la Murta a la Casa de la Cultura. Al sendemà es farà la Romeria i el dilluns 6 s’inaugurarà a la Casa de la Cultura una exposició de Tifrotecnologia, que explicava el mateix Ibor.
A més, Amics de la Murta es va reunir amb el Director de l’ONCE per donar-li les gràcies per la impressió del cupó i li demanaren que editen la Història del Monestir en Braille i Audio.
Se li va fer entrega de la “HISTÒRIA DE LA FUNDACIÓ DEL MONESTIR DE LA VALL DE MIRALLES I TROBALL I MERAVELLES DE LA SANTISSIMA IMATGE DE LA NOSTRA SENYORA DE LA MURTA”, escrita l’any 1773, pel qual va ser Prior del Monestir, Fra Juan Morera, i reeditada per l’Ajuntament d’Alzira, a petició de l’associació.

Deixa un comentari