Alzira tindrà un nou parc de bombers a la zona del Torretxó baix, possiblement, a finals de 2022
La Diputació de València assumirà el cost de la construcció, quantificada en 6 milions d’euros

Com ahir ja els avançàrem, Alzira tindrà possiblement a finals de 2022 un nou parc de bombers a la zona del Torretxó baix, al costat del nou edifici de la Policia Local. La Diputació de València assumirà el cost de la construcció, quantificada en 6 milions d’euros.

Està previst que en el mes de març comence a redactar-se el projecte i es demanarà el permís d’obres perquè estes puguen començar com més prompte possible. S’espera que a finals d’any ja puguen començar les obres.
La presidenta del consorci de bombers i vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, va indicar que és molt necessari que es deixe l’actual parc que està en zona inundable.

Ir a descargar

Per fer possible la construcció, es va a urbanitzar la zona, se soterrarà una torre d’alta tensió perquè puga ubicar-se definitivament l’heliport i es faran uns accessos cap a l’Hospital de la Ribera.
Junt amb esta nova zona de serveis, també es vol construir un parc de vivendes biosaludables a partir de 2022 amb la participació de la Conselleria d’Habitatge. D’esta forma es dignificarà la part baixa del Torretxó. A més, este projecte es presentarà en el concurs d’idees Europarm 16 on arquitectes de tot el món presentaran els seus projectes. Així ho explicava l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez.

Ir a descargar

Deixa un comentari