Alzira torna a caminar

Una seixantena de persones han participat este matí en la primera eixida d’una nova edició d’Alzira Camina”. Un programa que promou passejos saludables acompanyats per un equip de personal sanitari i de voluntariat.

La jornada ha començat amb una sessió de calfament a la plaça Major i una vegada engreixats els músculs, el grup ha continuat el seu itinerari. Moltes de les persones repetien experiència i participen del programa des que va començar al 2019 i que va haver de parar per la pandemia. Així ho conten algunes de les usuàries.

Esta és la tercera edició d’un programa que promou la vida activa entre els veïns i les veïnes d’Alzira de totes les edats, però que té com a màxim objectiu trencar amb l’aïllament d’aquelles persones amb majors dificultats per a eixir de casa. Gemma Clar és infermera al centre de Salut Alzira 1, a més d’acompanyant.

Juntament amb el personal sanitari, un equip de voluntariat s’encarrega de dinamitzar el grup i d’informar i acompanyar a la gent que parteix del dos centres de salut de la ciutat. Salvador Ferrer és un dels voluntaris.

Deixa un comentari