Alzira tornarà l’aval requisat en 2014 a l’urbanitzadora Cuatre Carreres de més de 800.000€
L'equip de govern recordà que és el model d'urbanisme dispers del PP el que obliga a fer front a este pagament

La corporació municipal d’Alzira aprova, per unanimitat, el compliment de la sentència del TSJ que obliga a retornar l’aval requisat en 2014 a l’urbanitzadora Cuatre Carreres. L’actual equip del govern alzireny, durant l’última sessió plenària, recordava al Partit Popular que va ser el seu model d’urbanisme dispers el que ara obliga a l’Ajuntament a fer front als més de 800.000 euros confiscats a la promotora del PAI que projectava 3.000 vivendes i un camp de golf a La Garrofera.

En este sentit, la regidora d’Urbanisme, Sara Garés, va assenyalar que es tractava d’una irresponsabilitat per part dels populars, tot i que, per fi, es posarà punt i final a este “despropòsit”. A més, va recordar que el mal fer dels populars suposarà una descapitalització del romanent que s’havia aconseguit amb tant d’esforç per part de la nova corporació municipal. L’escoltem:

Ir a descargar

Per la seua banda, el regidor del PP, Rubén Palau, va defensar que la confiscació de l’aval es va portar a terme amb l’informe favorable dels serveis jurídics i que ni tan sols l’empresa es va oposar.

Deixa un comentari