Alzira treballa en la reedició del Pla d’Emergència Social amb 16 mesures considerades de màxima importància
Entre les principals actuacions, estan les ajudes al lloguer i ajudes a les famílies per a cobrir les necessitats bàsiques

Davant la situació actual de la pandèmia, la Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha posat en marxa esta segona fase. Entre les principals actuacions, estan les ajudes al lloguer i ajudes a les famílies per a cobrir les necessitats bàsiques, com l’acord amb entitats per al repartiment d’alimentació.

Altres de les mesures que es plantegen per a esta segona edició del Pla van dirigides a reduir la bretxa digital per a garantir el dret a l’educació i a l’atenció de persones majors. En este sentit, des de l’Ajuntament d’Alzira es pretén garantir la seguretat alimentària i l’atenció immediata, fer valoracions de la dependència a domicili per a reduir les llistes d’espera i incentivar la col·laboració entre centres sanitaris, farmàcies, policia local i serveis socials per a la detecció de persones vulnerables.

També es contemplen altres mesures com extremar la vigilància en les denúncies sobre violència de gènere, així com el control i seguiment de xiquets, xiquetes i adolescents pel seu especial risc i vulnerabilitat; la creació d’una xarxa de serveis assistencials domiciliaris i d’un pla d’assistència i acompanyament al malalt amb trastorn mental greu i de suport psicosocial als seus familiars.

La regidora de Serveis Socials, Marina Mir, ha explicat que este pla es va posar en marxa en la primera onada de la pandèmia i ara, amb la situació actual, és primordial reeditar-lo. L’escoltem en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari