fbpx

Alzira va rebre ahir un grup de militars que donaren suport en la lluita contra la Covid-19

Compartix la notícia

Alzira va rebre ahir un grup de paracaigudistes de les Forces Armades que donaren suport a les Autoritats Civils i les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat en la lluita contra la Covid-19.
L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, va rebre la telefonada del Coronel al comandament d’esta acció, anunciant-li que ahir es desplegaria la brigada ‘Almogávares VI’ de Paracaigudistes (BRIPAC).
A la seua arribada, foren rebuts a la Comissaria de la Policia Nacional, se’ls posà al corrent de les mesures de control i prevenció que estan portant-se a terme en la ciutat per a fer front al coronavirus.
Diego Gómez ha explicat este matí a “El Dia per davant” que la ciutadania està comportant-se prou bé en termes generals i no es descarta que els militars tornen a la capital riberenca pròximament.
Pel matí estigueren al centre urbà i per la vesprada a les urbanitzacions.
El Regiment de Cavalleria “Lusitania” núm. 8 pertany a la Brigada “Almogàvers VI” de Paracaigudistes (BRIPAC) i està situat en la Base “General Almirall” de Marines, a València. Porta 89 anys en terres valencianes, estant molt vinculat a la Comunitat Valenciana, amb més de 300 anys d’història.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-23-marc-2020_md_49205353_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari