Alzira vol declarar la Processoneta del Matí de la Verge del Lluch Bé de Rellevància Local
El regidor de Festes, Xavi Pérez, ha assegurat que amb aquesta iniciativa es pretén donar a conéixer un dels esdeveniments més importants de la nostra ciutat

Alzira inicia l’expedient per a declarar la Processoneta del Matí de la Verge del Lluch Bé de Rellevància Local. Ahir en la Junta de Govern Local, es va aprovar portar endavant l’expedient oportú, per tal de sol·licitar a la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, la declaració de la Processoneta del Matí i de l’Ofrena de la Seda que, cada any, se celebra a la nostra ciutat el quart diumenge de Setembre, en la festivitat de la patrona d’Alzira, la Mare de Déu del Lluch.

A més, també es va acordar que l’arxiver municipal i cronista oficial de la ciutat, Aureliano Lairón, serà l’encarregat de gestionar la declaració fins que el Consell Valencià de Cultura es pronuncie al respecte. Per la seua banda, el regidor de Festes, Xavi Pérez, ha assegurat que amb aquesta iniciativa es pretén donar a conéixer un dels esdeveniments més importants de la nostra ciutat. L’escoltem:

Deixa un comentari