fbpx

Alziraescomercio.com tanca el primer mes amb més de 80 comerços adherits i un total de 117 comandes

Compartix la notícia

La plataforma on-line pel comerç local Alziraescomercio.com tanca el primer mes amb més de 80 comerços adherits i un total de 117 comandes. Esta iniciativa es va possar en marxa el passat 2 de novembre per a reforçar la permanència de les botigues físiques mitjançant la venda online i ja compta amb més de 7.800 productes disponibles.

Concretament, 84 comerços ja tenen els seus productes a la venda al web i 20 més es troben en procés d’adhesió. I és que els alzirenys i alzirenyes, així com la ciutadania dels pobles del voltant, ha reaccionat davant esta nova forma de consumir al comerç local: més de 380 clients i clientes han utilitzat la plataforma durant este primer mes. A més, durant este període de temps, s’ha realitzat un sorteig per xarxes socials amb una participació de més de 1.000 persones i, per a la setmana del Black Friday, es va llançar un codi de descompte.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha valorat positivament el balanç del primer mes d’Alziraescomercio.com i ha assenyalat que serà després de les festes de Nadal quan es valorarà de nou el funcionament. “Des de l’Ajuntament hem donat suport al llançament d’esta eina de treball amb el finançament inicial dels costos i valorem seguir fent-ho de cara als pròxims mesos. Sabem que es tracta d’iniciatives que tenen un període d’adaptació però mirem amb optimisme el funcionament donades les dades d’estes primeres setmanes”, ha explicat Diego Gómez. L’escoltem en l’informatiu:

      informatiu-migdia-4-desembre-2020_md_61385308_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari