Amcor celebra el seu centenari des que va ser creada a Alzira com Cartonatges Sunyer

L’empresa alzirenya dedicada a l’embalatge Amcor acompleix enguany 100 anys. L’antiga empresa Cartonatges Sunyer ha fet un repàs de la seua història i ha rebut la visita a les seues instal•lacions del conseller d’Economia Sostenible i l’alcalde alzireny amb motiu d’este centenari.
Cartonatges Suñer va ser fundada al 1922 per José Suñer i la seua dona Ana Sanchis. En un inici va ser un xicotet taller dedicat a la fabricació de caixes de cartó. Des d’aleshores l’empresa ha viscut diversos canvis però continua oberta i operant en Alzira, amb el nom Amcor. Des del 1991, amb la creació dels envasos LifeSpan, l’empresa s’ha convertit en una de les empreses d’embalatge de fruites i de medicines més important a nivell mundial. Respecte de la longevitat d’esta empresa ha parlat el Conseller d’Economia Sostenible Rafa Climent.
L’alcalde, Diego Gómez, ha destacat, a més, que a la primavera ja es va fer una exposició sobre l’empresa. Una empresa que considera és molt important per a la història de la ciutat.

Deixa un comentari