Amnistia la Ribera demana un corredor humanitari amb Afganistan

El grup Amnistia de la Ribera s’ha fet ressò de la situació a Afganistan i de la tragèdia, que al parer d’esta organització hauria d’haver-se previst i evitat.
Amnistia reclama una acció ràpida i decisiva de la comunitat internacional i garantir una eixida segura de totes les persones que estan en el punt de mira dels talibans. Al igual que altres organitzacions no governamentals i entitats que treballen a la zona, consideren que el més important és fer un corredor humanitari que permeta a la gent eixir del país. Ho explica la portaveu d’Amnistia en la Ribera, Creu Antón

Amnistia és una organització que treballa a Afganistan des de fa molt de temps i a hores d’ara el que treballen és en fer els propis informes de la situació que s’està vivint en el país i la investigació dels crims comesos durant estos dies. Situació que afecta sobretot dones i xiquetes i que durant els últims vins anys havien aconseguir respectar els seus drets.

Així mateix demanen que el Consell de Seguretat de l’ONU també ha d’aprovar una resolució d’emergència per a demanar als talibans que respecten el dret internacional dels drets humans.

Deixa un comentari