Ana Moner participa hui als Premis Ciutat d’Alzira amb una xarrada sobre la imatge de la dona

Anna Moner impartirà esta vesprada una xarrada amb el títol «La mirada artística i la mirada científica en la construcció de la imatge de la dona», on explicarà la seua visió sobre la construcció d’esta realitat als inicis del segle XX, qüestió que recorre el rerefons de l’obra que amb què va obtindre el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira: La mirada de vidre.

Anna Moner assegura que  a les dones se’ns han atribuït malalties inexistents que han aplacat amb fàrmacs per no deixar-nos expressar la frustració de viure sempre una paper secundària  a l’ història recent, un estigma que intentarà esborrar esta vesprada igual que va fer amb la seua novel·la.

A més a més, recordem que el certamen aposta per mantindre les activitats especials que es van posar en marxa en l’edició anterior per a celebrar el 30 aniversari dels premis. Així, des del 22 d’octubre fins al 7 de novembre, els hostalers d’Alzira recuperen la iniciativa de «Menús literaris» ón sis restaurants del municipi posen a disposició dels comensals un menú amb plats que juguen amb els títols de les novel·les guardonades estos  anys.

Els clients que tasten un d’aquests menús s’emportaran un llibre, obsequi de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.

D’altra banda,demà  s’anunciarà el primer guanyador o guanyadora d’esta edició del certamen, el del Premi de Teatre Palanca i Roca. Recordem, a més, que el dia 8 de novembre es lliuraran els premis del 2019, durant el transcurs del tradicional sopar literari que tindrà lloc a la sala Rex Natura.

Categories Cultura

Deixa un comentari